Oua si spanac la cuptor

Am tot ocolit sa pregatesc asa ceva,nu stiu de ce dar acum m-am enervat cum imi place mie sa spun si le-am executat!
Este ceva gustos,chiar foarte gustos daca va place spanacul!
AVEM NEVOIE DE:
Pentru 2persoane
500g spanac
1fir usturoi verde
1/2lamaie
2linguri ulei de masline
2oua
50g cascaval ras
sare
piper

CUM SE PROCEDEAZA:
Spanacul curatat,spalat,oparit cateva secunde ,doar cat i se schimba culoarea,apoi scurs si taiat,se pune in tigaia cu ulei incins si usturoiul taiat marunt
 se lasa 3-4min,apoi se condimenteaza cu sare si se adauga zeama de lamai dupa gust
Se imparte spanacul in vase mici termorezistente,in mijloc se face un locas in care se sparge cate un ou
se pudreaza cu sare si piper apoi se acopera cu cascaval ras
Se lasa la cuptor 10-15min sau mai putin pentru cine doreste oul moale
Se serveste direct din vas



 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme