Branza cu smantana si mamaliga

Cine nu a mancat vreodata asa ceva dar cui nu-i place ma intreb???
Mie-mi place mult,mult!!
AVEM NEVOIE DE:
1kg branza proaspata de vaci de buna calitate
500g smantana grasa de asemenea de buna calitate,ambele cumparate de la oameni cunoscuti
malai pentru mamaliga
CUM SE PROCEDEAZA:
Pai cum sa se procedeze? se ia una bucata farfurie mai marisoara,se pune pe ea branza,deasupra smantana iar alaturi mamaliguta putin mai moale decat este facuta in mod normal.
Unele persoane amesteca separat branza cu smantana si putina sare,apoi o pun pe farfurie.
Eu sunt abonata la o femeie de la tara care vine o data pe saptamana cu lapte si cand vreau branza si smantana o anunt;stiu ca face branza cum nici soacra mea nu o facea,foarte buna si smantana de asemenea,de aceea nu vreau amestecate,imi place sa simt gustul fiecareia in parte!
Tot un deliciu este si branza Pilos din comert,de aceasta data cu verdeturi;
cu mamaliguta,buna si ea!!
   

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate