Aripioare la cuptor

Imi plac mult aripioarele,chiar si fetele mici cand au fost la noi,imi spuneau sa le fac aripioare!!
AVEM NEVOIE DE:
1kg aripi de pui
sare
piper
putin cimbru
1lingura amestec de boia dulce si iute
4linguri ulei de masline
1ceasca cu vin alb
CUM SE PROCEDEAZA:
Aripioarele taiate,spalate,le pui intr-un vas si adaugi,sare,piper dupa gust,1/2lingurita cimbru,1lingura amestec de boia dulce cu iute,sau numai dulce,ulei de masline,vinul,amesteci bine totul,rastorni in tava sau un vas termorezistent,acoperi cu folie de aluminiu,apoi la cuptor 40min
Dupa acest timp,scoti tava,descoperi si mai lasi 5min.sa se rumeneasca apoi servesti cu piure de cartofi si castraveti murati.

   

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate