Peste asiatic

Nu mai scriu nici o introducere pentru ca atunci cand e vorba de peste,nici cuvintele nu mi le gasesc!!
AVEM NEVOIE DE:
2rondele de somon
50g unt
100ml vin alb
3catei de usturoi
pastai mov
MARINADA:
20ml sos de soia
1lingurita ulei de susan
1/2lingurita usturoi granulat Kotanyi
1lingurita oregano
1lingurita menta verde
1/2lingurita pudra de ghimbir,toate de la Kotanyi
zeama de la 1lamaie verde
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron amesteci toate ingredientele de la marinada,pui pestele,lasi deoparte 1h,timp in care il intorci se intre bine toate aromele in el.
Cat timp sta pestele la marinat,pastaile taiate mai mici
spalate,le pui in tigaie cu unt si usturoiul taiat marunt,dupa 2min.adaugi vinul si lasi sa fiarba cu capac
Dupa ce au fiert,condimentezi cu sare,putin piper,apoi lasi deoparte.
Scoti pestele il pui intr-o tigaie sa se friga pe ambele parti apoi il scoti pe farfurie
Pentru sos,rastorni marinada ramasa si sosul de la pastai in tigaia in care ai fript pestele
lasi sa fiarba 1min.apoi treci prin sita iar rezultatul il pui intr-un bol
Pe farfurie pui pestele,alaturi pastai iar deasupra sos.
Un deliciu!!







  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme