Fasole galbena cu legume

Este mancare de regim pentru sotul meu,dar poate fi mancata de oricine mai ales in zilele de post.
AVEM NEVOIE DE:
500g fasole galbena
1ceapa
1dovlecel
2morcovi
4catei de usturoi
4linguri ulei
300g rosii cherry
1leg.marar verde
sare
CUM SE PROCEDEAZA:
In vasul cu ulei si 2cesti cu apa,pui ceapa taiata marunt,morcovul rondele,dovlecelul cubulete mai mari,dupa ce s-au inmuiat,adaugi fasolea curatata si spalata,lasi sa fiarba cu capac,spre final adaugi rosiile intregi daca sunt mici sau jumatati,usturoiul pisat,putina sare iar dupa ce a scazut opresti focul.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme