Pui la gratar cu garnitura de broccoli si conopida

Nu am mancat niciodata broccoli dar la insistentele vecinei mele care foarte des manaca asa ceva,mi-am zis ca nu are de ce sa nu-mi placa si bine am facut pentru ca asa cum l-am gatit este super bun.
AVEM NEVOIE DE:
1piept de pui
1conopida mica
1broccoli mic
1lingura unt
MARINADA:
1/2lamaie
4linguri ulei de masline
sare
piper
oregano
SALATA:
1sfecla rosie
1mar verde
1morcov
CUM SE PROCEDEAZA:
Pieptul dezosat,spalat,feliat apoi taiat in bucati mai mici,il pui intr-un bol cu sare,piper,1lingurita oregano,ulei,zeama de lamaie,amesteci bine,acoperi bolul cu folie alimentara si-l lasi la frigider pana a doua zi.
Conopida si broccoli desfacute buchetele,le fierbi in apa cu sare 4-5min apoi le strecori si le lasi sa se scurga bine.
In tigaia cu unt pui buchetelele,amesteci usor sa se caleasca
apoi condimentezi cu sare si piper si opresti focul.
Pentru salata,sfecla curatata de coaja o dai pe razatoarea cu ochiuri mari,marul si morcovul de asemenea curatate si rase;le pui pe toate intr-un castron,pui cateva picaturi de ulei,putin otet si un praf de sare apoi omogenizezi.
Pe gratarul de Tefal pui carnea scoasa de la marinada iar dupa ce s-au rumenit pe ambele parti,le scoti pe farfurie,alaturi pui garnitura si intr-un bol salata de sfecla




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme