Briose de sarbatoare

In fiecare an pentru 1Decembrie pregatesc cate un desert imbracat in haine de sarbatoare.Anul acesta,pentru ca tot am achizitionat cateva produse fara gluten le-am folosit si doamne cat de pufoase au iesit!!! trebuie sa-mi mai procur astfel de produse!
AVEM NEVOIE DE:
250g faina fara gluten
150g zahar brun
1plic praf de copt,un praf de sare
100ml ulei vegetal
150ml lapte de migdale
coaja rasa de lamaie bio
150g afine congelate sau proaspete
200ml frisca lichida de cocos
colorant alimentar bio
CUM SE PROCEDEAZA:
Pui intr-un bol ingredientele uscate,adaugi apoi uleiul si laptele,mixezi totul 5min cu carligul pentru aluat,adaugi afinele si amesteci usor cu o spatula
Imparti compozitia in forme de briose unse cu putin ulei si lasi la cuptor 30min
Eu am pus in forme mari si cand am vazut cat sunt de bune,mi-a parut rau ca s-au terminat prea repede!!!data viitoare voi face in forme mici
Cat timp se racesc,mixezi frisca rece de la frigider pana se formeaza creste,imparti frisca in trei boluri,adaugi in fiecare cate putin colorant praf,omogenizezi
Apoi cu ajutorul unui posh,pui cate o culoare pe fiecare briosa si le asezi pe un platou.
Inca o data spun ca sunt incredibil de pufoase si gustoase!





 
 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme