Chec fara gluten cu ciocolata

Am pregatit aceasta reteta pentru un concurs la ciocolata Poiana dar cand am vazut ce retete fara un pic de bun simt sunt postate,m-au lasat fara cuvinte;pur si simplu chiar fara cuvinte ramai cand vezi cum o farfurie cu o prajitura cumparata langa care este pusa o ciocolata,o pozezi cu toti membrii familiei si neamuri apoi o postezi in concurs!!😡😡😡😡 oare cat tupeu poti avea sa faci asa ceva???incredibil dar stand si analizand,am ajuns din nou la concluzia ca doar traim in Romania!!!

AVEM NEVOIE DE:
200g ciocolata Poiana
150ml lapte de soia
150g unt
150g zahar
4oua
50ml suc proaspat de portocale
150g faina fara gluten
1lingurita praf de copt
coaja rasa de portocala
Glazura:100g ciocolata Poiana
Decor:felii de portocala,ciocolata Poiana alba rasa
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un vas mic,pui pe foc ciocolata rupta,unt si lapte,dupa ce s-a topit,amesteci bine cu un tel apoi lasi sa se raceasca.
Faci o crema fina din oua batute cu zahar,adaugi ciocolata topita,sucul de portocale,coaja de portocala rasa,faina cu praful de copt,amesteci usor apoi rastorni in forma
  La cuptor va sta 40min la foc mic
Dupa ce s-a racit,rastorni pe un platou
si torni usor ciocolata pentru glazura,topita,ornezi cu felii de portocala iar la final,razi ciocolata alba cu aspect de ninsoare
La multi ani tuturor,pentru ca suntem in luna Sarbatorilor de iarna!

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme