Peste cu legume la cuptor

O alta reteta pentru MONICA HOROIU la provocarea Weekend cu spor.
Vreau sa spun ca farfuria ei arata intr-un mare fel motiv pentru care am vrut s-o pregatesc dar nu prea mi-a iesit la fel stiu eu de ce dar nu spun!!!
Am avut un pastrav mare,nu l-am taiat pentru ca l-am vrut intreg sa troneze pe platou,am scos tot arsenalul din dotare cu tigai,am facut proba sa vad in care intra pentru ca trebuia prajit,pana la urma am gasit tava lui nea Varlan si am rezolvat situatia.
Bun,bun la gust pestele mancat de mine dar si lui Costel al meu i-au placut legumele,pentru ca sunt foarte grijulie cu sanatatea lui!!😂😂😂😂 
AVEM NEVOIE DE:
1peste mare intreg sau bucati
2felii de dovleac
1dovlecel
2morcovi
1ardei gras rosu
ciuperci Shimeji albe
4catei de usturoi
1/2sfecla rosie
1lamaie
100ml vin alb
sare
piper
ulei
cimbru
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele curatat,spalat,uscat,pudrat cu putina sare,il treci prin faina si-l prajesti cate putin pe ambele parti in cateva linguri cu ulei
Toate legumele curatate,spalate,taiate cum vrei,le pui intr-un castron
inclusiv ciupercile,le amesteci cu sare,piper,usturoiul pisat,putin cimbru,putin rozmarin,3linguri ulei de la prajit,vin apoi rastorni in tava;nivelezi suprafata,deasupra pui pestele,acoperi cu folie de aluminiu si la cuptor lasi 45min
Pui pe farfurie si servesti imediat cu lamaie
Multumesc Monica!



 
 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme