Pilaf cu gaina de tara

De la gaina batrana cu care am facut borsul am oprit pulpele si am facut pilaf pentru ca pofta a fost mare
AVEM NEVOIE DE:
2pulpe de gaina
1ceasca cu orez cu bobul rotund
sare
piper
1ceapa
1morcov
CUM SE PROCEDEAZA:
Pui sa fiarba pulpele taiate  impreuna cu ceapa curatata si taiata in sferturi, morcovul rondele si 1lingurita cu sare
Dupa ce au fiert le prajesti usor in ulei apoi le scoti pe farfurie,supa de la fiert o masori cu aceeasi ceasca,pui in cratita cu orezul spalat,pulpele si lasi la cuptor 25-30min
Dupa ce este gata,potrivesti de gust si pui pe farfurie deasupra cu piper proaspat rasnit.
 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate