Pulpa de porc cu mix de cartofi

In sfarsit am gasit din nou cartofi mov dupa care mereu ma uitam,doar ca acum i-am gasit intr-un moment cand eu eram putin bolnava si stiti si voi ca atunci cand esti bolnav,nu ai chef de nimic si daca totusi faci ceva nu ai nici un gust la mancare.
Am facut ceva cu ei ca sa nu se strice dar.....!!!! poate voi mai gasi si alta data!!
AVEM NEVOIE DE:
1kg pulpa de porc
1ceasca vin alb
1cutie de rosii Sun Food
sare
piper
boia de ardei
cimbru
4catei de usturoi
2linguri ulei de masline
oregano
1/4lingurita nucsoara
4cartofi albi
4cartofi mov
1cartof dulce
3linguri unt
1ceasca cu lapte
CUM SE PROCEDEAZA:
Carnea feliata mai gros,o pui intr-un castron si adaugi sare,piper,boia,oregano,cimbru,usturoi pisat,2linguri ulei de masline,vin,1ceasca cu apa,amesteci bine,acoperi cu folie alimentara si lasi la frigider pana a doua zi.
Dupa acest timp,rastorni totul in tava,adaugi rosiile din cutie,acoperi tava si la cuptor va sta 30min
Descoperi si mai lasi la cuptor 30min dupa care opresti focul si scoti tava
Cat a stat carnea la cuptor,in trei vase pui sa fiarba cartofii in apa cu putina sare,dupa ce au fiert bine si i-ai scurs,faci din fiecare un piure clasic in care adaugi unt si lapte doar in piureul de cartofi dulci adaugi nucsoara
Pe farfurie pui carne cu sos iar alaturi piureul pus in diferite forme
Pofta buna!


 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate