Inima cu ciocolata

Am achizitionat o forma si cum fac eu de regula,trebuie probata sa vad de ce este in stare,daca o pastrez sau nu!!ei bine,rezultatul este unul super frumos si pun forma la loc de cinste cum se spune!!
AVEM NEVOIE DE:
3oua
12linguri zahar
12linguri ulei
12linguri chefir
1plic praf de copt
3linguri pepite de ciocolata
coaja de lamaie confiata
100ml frisca lichida
100g ciocolata
CUM SE PROCEDEAZA:
Mixezi bine ouale cu un praf de sare si zahar pana devin spumoase,adaugi ulei cate putin mixand in continuare,apoi chefirul tot cate putin iar la final faina cernuta cu praful de copt.
Dai cuva deoparte,incorporezi pepitele si lamaia confiata
  apoi rastorni in forma unsa cu putin ulei
 La cuptor va sta 30-40min depinde de cuptor iar dupa ce s-a racit,rastorni pe un platou
Intr-un vas mic pe foc pui frisca,ciocolata rupta,dupa ce s-a topit dai vasul deoparte si amesteci energic cu un tel mic sa se lichefieze,apoi cu o lingura si cu atentie,pui glazura peste prajitura
Dupa ce s-a intarit ciocolata,tai si servesti


 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme