Prajitura cu kaki si ciocolata

Imi plac mult aceste fructe bune la gust dar si pentru organism!
Acest fruct numit si fructul divin sau Para lui Dumnezeu,datorita continutului mare de vit.C imbunatateste sistemul imunitar si tine departe raceala si gripa,de asemenea este un bun fruct consumat impotriva cancerului,a hipertensiunii,imbunatateste vederea iar in medicina traditionala chinezeasca,este folosit impotriva sughitului!!
Am cumparat mai multe(nu sunt scumpe),le-am mai lasat cateva zile,apoi cateva le-am mancat si restul au intrat la prajitura.
AVEM NEVOIE DE:
350g faina
150g zahar
3oua
60g unt
3kaki
30g fulgi de ciocolata
1plic praf de copt
esenta de vanilie
CUM SE PROCEDEAZA:
Bati bine ouale cu un praf de sare si zahar,adaugi untul topit si racit cate putin,pulpa de la doua fructe pasata
vanilia iar la final faina cu praful de copt si ciocolata
Dupa omogenizare,rastorni in tava cu hartie de copt
apoi la cuptor va sta 40min la foc mic
Prajitura mea mai avea nevoie de cateva minute sa se rumeneasca dar taman ca s-a oprit gazul dar nu a fost o nenorocire pentru ca apucase sa se coaca!!
Dupa ce s-a racit,o pudrezi cu zahar,o tai cuburi si ornezi cu
fructul oprit taiat rondele si decupat.



 
 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme