Chec fara gluten cu portocale

De aceasta data nu am folosit mix de faina speciala,doar faina de migdale care se stie ca nu contine gluten!
AVEM NEVOIE DE:
2portocale
5oua
2cani faina de migdale
Aici vreau sa fac o observatie,faina de migdale nu este aceeasi cu pudra de migdale de la magazin;este o faina alba,fina,care este folosita in pregatirea macarons-ilor,asa ca cine doreste sa faca acest chec,nu va recomand pudra de migdale pentru ca nu va reusi.

1cana zahar pudra
1/2lingurabicarbonat
un praf de sare
stafide sau alte fructe uscate,optional
CUM SE PROCEDEAZA:
Portocalele spalate bine cu detergent de vase apoi clatite,pentru ca toata lumea stie,toate citricele si nu numai,sunt stropite cu diferite substante pentru a rezista saptamani,sau luni intregi
Deci dupa ce sunt spalate,le pui intr-un vas cu apa si le lasi sa fiarba 2h incet
Dupa acest timp le scoti,dupa ce s-au racit le tai in sferturi
apoi le pui in blender si le pasezi fin
scoti pasta intr-un bol si o lasi deoparte sa se raceasca
In castron mixezi ouale foarte bine cu un praf de sare si zahar iar dupa ce si-au dublat volumul,adaugi faina,bicarbonatul iar la final pasta de portocale si stafidele
Rastorni in tava cu hartie de copt si la cuptor 1h la foc mic
Dupa ce s-a racit scoti pe un platou,pudrezi cu zahar si tai

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate