Musaca cu paste

La o revizuire mai amanuntita prin caietele mele,am observat ca multe retete le am nepostate,cred ca nu am avut timp,nu stiu de ce!!
Astfel de musaca,tin minte din copilarie ca era o delicatesa cand ne facea mama si tare buna mai era!
Eu acum pentru ca am avut putina carne si pentru ca am dovleac din belsug,am adauga aici si foarte buna a fost combinatia!
AVEM NEVOIE DE:
250g carne tocata de curcan
1felie de dovleac
1cartof
4catei de usturoi
sare
piper
1ceasca suc de rosii
1punga cu paste
2oua
200g cascaval sau mozzarella
CUM SE PROCEDEAZA:
Amesteci carnea cu dovleacul si cartoful curatate si rase,usturoiul pisat,sare,piper,verdeata,apoi rastorni in tigaia cu ulei incins si amesteci mereu
Dupa ce carnea s-a albit si a scazut sucul din toata compozitia,adaugi sucul de rosii,lasi sa fiarba 5-10min apoi condimentezi dupa gust si lasi deoparte
In tava de yena unsa cu unt din belsug,pui 1/2 din pastele fierte si scurse,rastorni carnea,nivelezi
deasupra pui ouale batute cu putin cascaval ras
acoperi cu restul de paste
si la cuptor 20min;cand e aproape gata,scoti tava,pui deasupra restul de cascaval si lasi cateva minute la cuptor sa se gratineze
Dupa ce s-a racit putin,tai si pui pe farfurie alaturi cu salata de varza rosie
Super bun!





  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme