Parjoale cu carne de curcan si ciuperci

Am facut chiftele cu ciuperci,stiu cat sunt de bune,acum am amestecat ciupercile cu carne pentru pofta a fost mare si nu am avut suficient nici carne nici ciuperci
La parjoale stiti probabil ca nu se pune usturoi,daca ai pus,atunci sunt chiftele nu parjoale si de asemenea forma lor e ovala si mai mare decat o chiftea;cam rotunde sunt si ale mele dar s-au strans la prajit!!
AVEM NEVOIE DE:
500g carne tocata de curcan
250g ciuperci
1ceapa
2oua
sare
piper
cimbru
2cartofi
marar
faina
ulei pentru prajit
CUM SE PROCEDEAZA:
Pui intr-un castron carnea,adaugi ciupercile spalate sau curatate daca e cazul si maruntite in blender,cartofii fierti si bine pasati,ceapa taiata foarte marunt,sare,piper,putin cimbru,ouale batute,marar si amesteci totul foarte bine 

Iei din umplutura cu o lingura,treci prin faina,formezi parjoala intre palme apoi o pui in tigaia cu ulei incins  
Dupa ce s-au rumenit,le scoti pe farfurie cu hartie de bucatarie

Le mananci ca atare sau cu ce garnitura vrei!!


 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme