Pui cu smantana

Reteta face parte tot din Provocarea Weekend cu spor si dupa cum se stie,in urma cu cateva luni,s-a hotarat ca la fiecare provocare sa se pregateasca o reteta de suflet a fiecarei gazde
In aceasta luna NATALIA MOCANU ne-a lasat sa pregatim acest Pui cu smantana care a fost un deliciu.
Eu de fiecare data cand vad cate o reteta pregatita altfel decat stiu eu,nu ezit,nu trec mai departe;asa s-a intamplat si cu acest pui,cred ca este a patra reteta pregatita altfel si toate au fost bune rau!!
Multumesc Natalia,esti o gospodina desavarsita,o mama si o bunica deosebita,FELICITARI DIN TOATA INIMA!!!
AVEM NEVOIE DE:
1pulpa de pui mai mare
1ceapa
3-4rosii
1ardei gras
3linguri unt
300g smantana fermentata
sare
piper
oregano
1lingura faina
3-4linguri lapte
100ml vin alb
patrunjel
CUM SE PROCEDEAZA:
Pulpa taiata in doua o rumenesti in unt apoi o scoti pe farfurie;in untul ramas pui ceapa,ardeiul si rosiile toate curatate si taiate cubulete
Dupa ce s-a format un sos,adaugi pulpa,vinul,1ceasca cu apa,sare,piper dupa gust,putin oregano si lasi sa fiarba incet.
Intr-un bol amesteci smantana cu faina si lapte iar cand este fiarta carnea,adaugi cate putin smantana amestecand usor iar dupa ce s-a ingrosat potrivesti de gust,opresti focul si servesti pe farfurie cu mamaliga si patrunjel deasupra!

  
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate