Ciuperci galbiori cu smantana

Imi plac mult ciupercile si mai ales aceasta combinatie; de fiecare data cand merg la Kaufland ma uit dupa ciuperci mai deosebite pentru ca le-am incercat pe toate care le-am gasit la noi in magazine,mi-au placut si de fiecare data vreau sa repet retetele.
AVEM NEVOIE DE:
250g ciuperci galbiori
1ceapa mica
2catei de usturoi
250ml smantana lichida
1lingura cu faina
50ml vin alb
1lingura unt
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Ciupercile curatate si taiate coditele care au pamant,spalate bine sub jet de apa rece,scurse apoi taiate suvite si puse in vasul cu unt pe foc;amesteci iar dupa ce si-a lasat apa,adaugi ceapa taiata marunt,usturoiul de asemenea iar dupa cateva minute adaugi vinul
Lasi pe foc sa fiarba pana scade,adaugi smantana amestecata cu faina,dai focul mic,adaugi sare si piper dupa gust,omogenizezi totul usor,mai lasi pe foc 2-3clocote apoi opresti focul si servesti imediat cu mamaliga
Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme