Pilaf cu ciuperci galbiori

Am cumparat o cutie cu 400g ciuperci galbiori si pentru ca sunt singura,am impartit-o in doua pentru doua feluri,cu smantana si aceasta reteta buna,foarte buna!
AVEM NEVOIE DE:
200g ciuperci galbiori
1ceapa
2linguri unt sau 1ceasca ulei pentru zilele de post
1pahar cu orez(200g) dar poti pune orice cantitate,depinde cate persoane sunteti la masa
sare,piper
supa de pui sau de legume,de asemenea pentru zile de post
CUM SE PROCEDEAZA:
Ciupercile curatate si taiate coditele cu pamant,foarte bine spalate sub jet de apa rece,scurse apoi taiate si puse in vasul cu unt/ulei pe foc;adaugi ceapa taiata marunt,amesteci
adaugi orezul spalat si scurs,cu acelas pahar adaugi patru pahare cu supa de pui sau legume,1/2lingurita sare,amesteci totul si lasi vasul la cuptor 30min
Dupa acest timp,scoti vasul,amesteci,potrivesti de gust,pui capac si lasi deoparte
Servesti cald cu piper proaspat macinat si ceva acritura de sezon.
Pofta buna!


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate