Moelleux marbre
Imi plac mult aceste retete frantuzesti,sunt super pufoase si delicioase nu mai vorbesc,asta pentru ca majoritatea retetelor au in compozitie faina de migdale si cu asta am spus tot!!
AVEM NEVOIE DE:
110g unt moale
200g zahar
2oua
esenta de migdale
esenta de vanilie
2cani faina de migdale
1plic praf de copt
325ml lapte condensat neindulcit
25g cacao
1cana cu afine
CUM SE PROCEDEAZA:
Faci o crema fina din unt si zahar,adaugi oua pe rand mixand energic dupa fiecare apoi jumatate din amestecul de faina,sare si praf de copt,amesteci totul bine,apoi adaugi laptele si restul de faina
Dupa omogenizare imparti aluatul in doua boluri,in primul amesteci vanilia,in al doilea esenta de migdale si cacao
In tava sau forma de tort cu hartie de copt,pui intercalat aluat alb si negru si afinele
Lasi la cuptor 45min la foc mic iar dupa ce s-a racit,scoti pe platou,pudrezi cu zahar tai si pui pe farfurie.
AVEM NEVOIE DE:
110g unt moale
200g zahar
2oua
esenta de migdale
esenta de vanilie
2cani faina de migdale
1plic praf de copt
325ml lapte condensat neindulcit
25g cacao
1cana cu afine
CUM SE PROCEDEAZA:
Faci o crema fina din unt si zahar,adaugi oua pe rand mixand energic dupa fiecare apoi jumatate din amestecul de faina,sare si praf de copt,amesteci totul bine,apoi adaugi laptele si restul de faina
Dupa omogenizare imparti aluatul in doua boluri,in primul amesteci vanilia,in al doilea esenta de migdale si cacao
In tava sau forma de tort cu hartie de copt,pui intercalat aluat alb si negru si afinele
Lasi la cuptor 45min la foc mic iar dupa ce s-a racit,scoti pe platou,pudrezi cu zahar tai si pui pe farfurie.
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!