Chipsuri de cartofi

Imi plac chipsurile,de cate ori merg la cumparaturi,imi iau o punga dar acum m-am hotarat sa-mi fac singura;au iesit super buni,doar ca a trebuit consumati imediat pentru ca altfel se fac moi,nu mai sunt crocanti;nu-i problema,mai exersez!!
AVEM NEVOIE DE:
cartofi albi
cartofi dulci
cartofi mov
ulei
pudra de chili
CUM SE PROCEDEAZA:
Cartofii curatati,spalati,sunt taiati rondele fine cu cutitul economic de legume
Sunt tamponati apoi cu hartie de bucatarie sa absoarba apa si se prajesc separat in baie de ulei dupa care se scot tot pe hartie de bucatarie sa absoarba uleiul in exces
Se pun pe un platou,deasupra se presara praf de chili si se servesc cum altfel decat cu bere!

Pentru persoanele care evita prajitul,se pun rondelele in tava de la aragaz pe hartie de copt,se pulverizeaza ulei peste ele apoi la cuptor doar cat se usuca,atentie ele fiind foarte subtiri,se ard repede deci focul dat la minim si supraveghiati mereu.
Pofta buna!

  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme