Snitele de pui

Am facut intr-o zi snitele pentru fete preferatele lor,iar garnitura,fiecare dupa preferinte!
AVEM NEVOIE PENTRU SNITELE:
piept de pui
4oua
1cana cu faina
apa minerala
2catei de usturoi
sare
piper
putin cimbru
ulei pentru prajit
GARNITURA:
2dovlecei
sare
4cartofi
frunze de rucola  
3linguri ulei de masline
CUM SE PROCEDEAZA:
Pieptul de pui feliat subtire,se pudreaza cu putina sare si se lasa deoparte
intr-un castron se bat bine ouale si se amesteca cu sare,piper,putin cimbru,usturoiul pisat si faina;dupa omogenizare se subtiaza compozitia pana ajunge la consistenta unui aluat de clatite putin mai gros,cu apa minerala sau sifon.
Se trec bucatile de piept prin acest aluat apoi se pun in cratita cu mult ulei incins iar dupa ce s-au rumenit pe ambele parti,se scot pe hartie de bucatarie
Pentru garnitura,dovleceiii spalati,necuratati de coaja,taiati rondele subtiri,se pun intr-o sita si se pudreaza cu sare apoi se lasa deoparte 20min,in acest timp eliminandu-si apa iar la final se amesteca cu putin ulei de masline apoi se pun pe gratar

Pentru a doua garnitura,se curata cartofii,se taie si se prajesc,se scot pe hartie de bucatarie
Pe prima farfurie se pun snitele si rondele de dovlecei iar pe a doua snitele cu cartofi si rucola
Ce sa fac,daca sunt la nepoate,le fac voia si poftele!!
    Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme