Polpette italiene in sos de rosii

Asa cum am spus si la reteta de polpette,daca raman pentru a doua zi,se intaresc si nu mai au acelas gust.
Eu daca sunt de acasa obisnuita cu asa zisa reciclare,imediat am facut un sos si foarte bune au fost.
AVEM NEVOIE PENTRU SOS:
3-4linguri ulei de masline
2catei de usturoi
500ml sos de rosii
1frunza de dafin
50ml vin alb
sare
piper
busuioc uscat
polpette reteta o gasiti AICI
CUM SE PROCEDEAZA:
In cratita cu ulei se calesteusturoiul intreg,doar cat sa-si elimine aroma apoi se scoate,se adauga sosul de rosii,dafin,sare,piper,cimbru si vin,se lasa pe foc sa fiarba cateva minute,apoi se adauga polpettele
Se mai lasa la fiert 15min apoi se opreste focul
Pofta buna!

   

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme