Polpette italiene

Aceste polpette sunt putin asemanatoare cu chiftelele noastre doar ca nu au usturoi(italienii nu consuma usturoi,marea majoritate) si au in plus parmezan care le da o savoare placuta doar cand sunt calde, daca au ramas pentru a doua zi,se intaresc iar mie cel putin nu mi-au placut!
AVEM NEVOIE DE:
1kg carne tocata
1ceasca cu parmezan ras
sare
piper dupa gust
2oua
putin cimbru
patrunjel verde tocat marunt
3felii de paine inmuiate in lapte
CUM SE PROCEDEAZA:
Carnea pusa intr-un castron,se adauga restul ingredientelor,se amesteca bine totul iar dupa omogenizare se lasa deoparte 15min 
  

Se ia apoi cu lingurita din compozitie,se formeaza mici sfere,se pun pe tava cu hartie de copt si se prajesc in baie de ulei sau se pun la cuptor 20min.
Eu am ales varianta cuptorului
Se pun pe o farfurie si se mananca cu rosii
Pofta buna!




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme