Ton la cuptor

Nu am mancat niciodata ton proaspat,asta pentru ca pe la noi nu am vazut asa ceva si daca tot sunt in Italia la copii in patria pestilor mai deosebiti,am inceput cu tonul.
Ei bine vreau sa va spun ca nu m-a dat pe spate,eu care sunt mare consumatoare de peste si-mi pare bine ca nu l-am gasit la noi,altfel plangeam dupa bani!😁😁😁😁
AVEM NEVOIE DE:
1kg ton proaspat
1l suc de rosii
100ml vin alb
1capatana de usturoi
1crenguta de rozmarin
4linguri ulei de masline
sare
piper
 CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele curatat,spalat,bine scurs de apa,pudrat cu sare,se pune in tava si se lasa deoarte
Intr-un castron se pune sucul de rosii,ulei,vinul,restul condimentelor,usturoiul pisat,se potriveste de gust apoi se rastoarna in tava cu peste
Se lasa tava la cuptor pana scade sosul,apoi se serveste cu mamaliga
Pofta buna!


 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme