Carne si carnati la punga
Am dat prin camara mea cu minuni de o punga magica de la Maggi si cum aveam si restul ingredientelor,adica ceva carne si un rest de carnati de la Craciun,le-am pus acolo cu ce trebuie si peste o ora erau pe farfurie!
AVEM NEVOIE DE:
4cotlete de porc
4carnati proaspeti
1punga Maggi
50ml vin alb
CUM SE PROCEDEAZA:
Carnea spalata,uscata,condimentata cu condimentele din dotarea pungii,se aseaza in interior impreuna cu carnatii,se adauga vinul,se sigileaza punga si se ridica in sus in asa fel ca sa nu se scurga sosulcare se formeaza in interior,se pune punga in tava si la cuptor va sta 1h la 170grade
Dupa acest timp,se taie puga deasupra,se desface si se mai lasa 10min sa se rumeneasca
Se serveste pe farfurie alaturi de piure de cartofi sau ce garnitura doreste fiecare,si acritura de sezon
Pofta buna!
AVEM NEVOIE DE:
4cotlete de porc
4carnati proaspeti
1punga Maggi
50ml vin alb
CUM SE PROCEDEAZA:
Carnea spalata,uscata,condimentata cu condimentele din dotarea pungii,se aseaza in interior impreuna cu carnatii,se adauga vinul,se sigileaza punga si se ridica in sus in asa fel ca sa nu se scurga sosulcare se formeaza in interior,se pune punga in tava si la cuptor va sta 1h la 170grade
Dupa acest timp,se taie puga deasupra,se desface si se mai lasa 10min sa se rumeneasca
Se serveste pe farfurie alaturi de piure de cartofi sau ce garnitura doreste fiecare,si acritura de sezon
Pofta buna!
Simpla si minunata ! ( punga se inteapa cu o scobitoare ? )
RăspundețiȘtergereScobitoarea e prea subțire,cu un băț de frigărui sau pur și simplu cu o furculiță!
Ștergere