Carne si carnati la punga

Am dat prin camara mea cu minuni de o punga magica de la Maggi si cum aveam si restul ingredientelor,adica ceva carne si un rest de carnati de la Craciun,le-am pus acolo cu ce trebuie si peste o ora erau pe farfurie!
AVEM NEVOIE DE:
4cotlete de porc
4carnati proaspeti
1punga Maggi
50ml vin alb
 CUM SE PROCEDEAZA:
Carnea spalata,uscata,condimentata cu condimentele din dotarea pungii,se aseaza in interior impreuna cu carnatii,se adauga vinul,se sigileaza punga si se ridica in sus in asa fel ca sa nu se scurga sosulcare se formeaza in interior,se pune punga in tava si la cuptor va sta 1h la 170grade
Dupa acest timp,se taie puga deasupra,se desface  si se mai lasa 10min sa se rumeneasca
Se serveste pe farfurie alaturi de piure de cartofi sau ce garnitura doreste fiecare,si acritura de sezon
Pofta buna!



  

2 comentarii:

  1. Simpla si minunata ! ( punga se inteapa cu o scobitoare ? )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scobitoarea e prea subțire,cu un băț de frigărui sau pur și simplu cu o furculiță!

      Ștergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme