Cheesecake cu iaurt

Un desert delicios,cremos,racoritor si de ce nu,chiar sanatos!
   AVEM NEVOIE DE:
200g biscuiti
100g unt topit
500g iaurt
200ml frisca lichida indulcita
1plic foi de gelatina
coaja rasa de lamaie
CUM SE PROCEDEAZA:
Biscuitii rupti se pun in blender,la final se amesteca cu untul topit,se rastoarna in tava rotunda 20cm diametru si se formeaza blatul bine presat apoi se lasa la frigider
Se amesteca iaurtul cu 1-2linguri cu zahar,optional,eu daca folosesc frisca indulcita nu mai adaug zahar deloc,se adauga coaja proaspat rasa,apoi gelatina hidratata in 50ml apa rece si topita cateva secunde la microunde
Dupa omogenizare se adauga in trei etape frisca batuta tare iar la final se rastoarna peste blat,se niveleaza suprafata si se lasa la frigider pana a doua zi
Se trece usor cu un cutit de jur imprejur,se scoate inelul apoi cu atentie se pune cheesecak-ul pe un platou si se orneaza dupa imaginatie



   

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme