Stufat de miel

Am facut anul trecut o reteta mai sofisticata de stufat dupa reteta Laurei Laurentiu,mi-a placut mult,foarte mult dar in acest am din lipsa de timp si bunadispozitie,am simplificat-o si a iesit tot atat de buna!cred ca cineva,  va spune ca asta nu-i stufat,da se poate sa nu fie stufat,mai ales ca i-am pus si cartofi!😅😅😅 dar unde merge stufatul,merge si tocana!!😋😋😋
Deci aceasta reteta trebuia postata din Aprilie cand a fost Pastele,Doamne cate retete am de recuperat!🙈😎
AVEM NEVOIE DE:
1kg carne de miel
10fire ceapa verde
10fire usturoi verde
1cutie rosii cubulete Sun Food
1leg.patrunjel
1leg.marar
50ml vin rosu
2-3cartofi
sare
piper
putin leustean tocat pentru aroma
CUM SE PROCEDEAZA:
Carnea portionata,spalata,se lasa deoparte sa se scurga apoi se condimenteaza cu sare si piper
In cratita cu cateva linguri de ulei se pune carnea sa se rumeneasca apoi se scoate si in uleiul ramas,se adauga ceapa si usturoiul curatate si taiate marunt,cartofii curatati si taiati cubulete
  se amesteca iar dupa 2-3min.se adauga carnea, rosiile,vinul,apa cat sa acopere carnea,sare si piper apoi se lasa vasul la cuptor 30min.pana scade
 Se scoate vasul,se adauga verdeata taiata marunt,se potriveste de gust,se amesteca totul apoi se opreste focul
Se serveste pe farfurie cu mamaliga si salata verde!
Pofta buna!
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme