Piept de pui cu broccoli si sos alb

Sosul alb,de fapt e sosul de usturoi care este atat de bun incat l-as adauga la orice.
L-am facut cu peste de doua ori,cu pui tot de doua ori,acum cu pui si broccoli care este maxim la gust.
AVEM NEVOIE DE:
1piept de pui
1broccoli
2capatani de usturoi
50ml vin alb
2linguri cu unt
sare
fulgi de chili
rozmarin
CUM SE PROCEDEAZA:
Pieptul spalat,taiat cubulete,condimentat,se pune in tigaia cu 1lingura unt iar dupa ce s-a rumenit putin se adauga vinul,se lasa cateva minute pana se evapora alcoolul apoi se rastoarna in tava,se adauga usturoiul curatat,crenguta de rozmarin,1ceasca cu apa si se lasa la cuptor 25min la 170de grade
In acest timp,broccoli buchetele spalate,oparite 5min in apa cu sare,scurse,se pun in tigaie cu restul de unt,se adauga 2-3catei de usturoi,putin cimbru,se amesteca bine pe foc iar dupa 5min se opreste focul
In tigaia cu broccoli se adauga carnea,sosul ramas si usturoiul se pun in blender,se mixeaza bine dupa care se rastoarna intr-un bol
Se serveste pe farfurie amestecul de carne cu broccoli si deasupra sos
Pofta buna!



  
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme