Prajitura cu castane
Am folosit ultimul borcan cu piure de castane pentru ca uit de el si-si pierde valabilitatea;as fi vrut ceva cu piscoturi dar cum nu am avut,am pus la bataie niste biscuiti ramasi de la o alta reteta.
Buna,gustoasa,aromata si frumoasa!!😅😅
AVEM NEVOIE DE:
2pachete biscuiti populari
1cana cu cafea fara zahar
250g mascarpone
200ml frisca lichida dulce
1borcan piure de castane
1cana miez de nuca
1cana merisoare de la congelator sau alte fructe mici
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pune inelul de la orice forma de copt pe un platou,in interior biscuiti trecuti prin cafea in asa fel incat sa fie acoperite toate golurile
Intr-un castron se mixeaza bine frisca iar dupa ce s-a intarit se amesteca usor cu mascarpone apoi cu piureul de castane iar la final cu jumatate din miezul de nuca taiat cu cutitul si se amesteca usor cu o spatula
Peste biscuiti se pune jumatate din crema,se niveleaza,apoi jumatate din merisoare distribuite pe toata suprafata
se acopera din nou cu biscuiti trecuti prin cafea,presand putin sa intre merisoarele in crema,se rastoarna restul de crema si se niveleaza,apoi restul de merisoare,restul de nuca si la frigider va sta pana a doua zi
Se scoate inelul cu mare atentie trecand de jur imprejur cu un cutit foarte subtire se taie prajitura si se serveste
Sa va fie de folos!
Buna,gustoasa,aromata si frumoasa!!😅😅
AVEM NEVOIE DE:
2pachete biscuiti populari
1cana cu cafea fara zahar
250g mascarpone
200ml frisca lichida dulce
1borcan piure de castane
1cana miez de nuca
1cana merisoare de la congelator sau alte fructe mici
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pune inelul de la orice forma de copt pe un platou,in interior biscuiti trecuti prin cafea in asa fel incat sa fie acoperite toate golurile
Intr-un castron se mixeaza bine frisca iar dupa ce s-a intarit se amesteca usor cu mascarpone apoi cu piureul de castane iar la final cu jumatate din miezul de nuca taiat cu cutitul si se amesteca usor cu o spatula
Peste biscuiti se pune jumatate din crema,se niveleaza,apoi jumatate din merisoare distribuite pe toata suprafata
se acopera din nou cu biscuiti trecuti prin cafea,presand putin sa intre merisoarele in crema,se rastoarna restul de crema si se niveleaza,apoi restul de merisoare,restul de nuca si la frigider va sta pana a doua zi
Se scoate inelul cu mare atentie trecand de jur imprejur cu un cutit foarte subtire se taie prajitura si se serveste
Sa va fie de folos!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!