Aripioare la cuptor cu sos de usturoi

O reteta super buna,cu un sos mai bun decat bun,cel putin mie-mi place mult,mult!
AVEM NEVOIE DE
500g aripi de pui
50ml vin alb
1lingurita boia
1lingura oregano uscat
fulgi de chili
3linguri ulei de masline
2capatani de usturoi
1crenguta de rozmarin
500g cartofi
sare
1lingura unt
2linguri lapte
CUM SE PROCEDEAZA
Aripioarele taiate,spalate,uscate,se pun intr-un castron si se adauga sare,fulgi de chili,oregano,boia,vin,ulei,50ml apa,usturoiul curatat si se amesteca bine totul
Se rastoarna intr-un vas termorezistent,se pune deasupra crenguta de rozmarin,se acopera cu folie de aluminiu si la cuptor va sta30min
Se scot aripioarele intr-un vas,iar ce a ramas in tava,se rastoarna in blender si se mixeaza pana rezulta un sos cremos
Cat au stat aripile la cuptor se pun cartofii curatati,spalati si taiati cubulete la fiert,se face apoi un piure clasic dupa ce au fiert adaugand sare,unt si lapte cald apoi frecat bine si se serveste pe farfurie,piure,aripioare cu sos deasupra
Tot acum am desfacut si borcanul de muraturi TOMATILLO,foarte bune si ele!
Super nebunie dar din cate observ eu acum,toate retetele facute pe care le postez sunt super,mega bune,ceea ce nu mi s-a intamplat de mult asa ceva,cateodata-mi mai raman fara sa le postez pentru ca nu mi-au placut mie si mai am de postat tot la fel de bune dar acum fac o pauza!




  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme