Prajitura cu castane si nuci

Imi plac dulciurile cu castane sub orice forma pentru ca au un gust deosebit si cum pe la noi nu am vazut castane prin magazine, m-am aprovizionat cu cateva borcane cu piure de castane si urmeaza sa le folosesc la ceva bun
Am inceput cu aceasta prajitura buna rau care s-a terminat foarte repede!
AVEM NEVOIE DE
10-12piscoturi,depinde de marimea tavii
250g mascarpone
200ml frisca lichida
1borcan piure de castane
100ml cafea tare
20ml Amaretto
150g miez de nuca
3linguri coaja de lamaie confiata
CUM SE PROCEDEAZA
Piscoturile inmuiate in vafea amestecata cu Amaretto,se pun in inelul de la o forma de tort,pus pe un platou,avand grija ca sa se acopere toate golurile
Intr-un vas se amesteca branza cu frisca batuta tare,
apoi cu piureul de castane si se amesteca usor cu o spatula
iar la final se adauga miezul de nuca taiat cu cutitul si coaja de lamaie,oprind cateva pentru ornat
Dupa omogenizare,se rastoarna peste piscoturi,se niveleaza si la frigider va sta pana a doua zi
Se scoate cu atentie inelul,se orneaza cu miez de nuca si cubulete de coaja de lamaie,eu am pus si cateva zmeurici daca tot le am,apoi se taie si se serveste
Sa va fie de folos!



 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme