Brownie

Ce sa fie,ce sa fie,brownie sau negresa?acum abia am inteles ca brownie la aspect seamana cu negresa doar ca interiorul este putin moale si exteriorul crocant in schimb negresa este pur si simplu o prajitura fara nici un alt indiciu!
Am facut reteta de la prietena mea o fosta concurenta la Master Chef  Madi Botezatu si mi-a placut foarte foarte mult,am mancat-o pana la ultima bucatica,ceea ce rar mi se intampla!
AVEM NEVOIE DE
75g unt
140g ciocolata cu lapte
5linguri zahar
1lingura cu varf pudra de roscove am avut eu sau cacao
3oua
1/2lingurita sare
3linguri faina
coaja rasa de portocale
fructe de padure
50g ciocolata cu zmeura
CUM SE PROCEDEAZA
Se topeste intr-un vas ciocolata cu unt,se amesteca energic apoi se lasa deoparte sa se raceasca
Se mixeaza ouale bine cu un praf de sare si zahar pana rezulta o crema spumoasa,se adauga ciocolata racita,apoi faina cu pudra de roscove cernute si se amesteca foarte bine
La final se adauga bucatele de ciocolata cu zmeura,o ceasca cu zmeura,se amesteca usor apoi  sa nu se zdrobeasca zmeura si se rastoarna in tava cu hartie de copt
La cuptor va sta 30min la 170de grade
Dupa ce s-a racit putin se scoate pe un platou si se pudreaza,sau se taie din tava si se pune pe farfurie
Un gust senzational!
Sa va fie de folos!


  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme