Prajitura fara faina

Am aceasta reteta de la fata mea din Italia,o pregateste deseori pentru nepoate si este foarte gustoasa,nici nu se observa ca nu are faina
Este potrivita pentru persoanele cu intoleranta la glutenul din faina si cu boala Celiaci
AVEM NEVOIE DE
300g ciocolata amaruie
150g unt
200g zahar pudra
un praf de sare
esenta de vanilie
coaja de portocala confiata
6oua 
CUM SE PROCEDEAZA
Intr-un vas pe foc se topeste ciocolata si untul iar dupa ce s-a racit foarte bine,se mixeaza cu sare,zahar adaugat cate putin,esenta de vanilie,apoi ouale adaugate pe rand,mixand energic dupa fiecare iar la final cubuletele de coaja de portocala
 
 Se rastoarna in tava cu hartie de copt,eu am pus in tava de tarta pentru ca am redus din cantitati
si la cuptor va sta 30min,facand testul cu scobitoarea
Dupa ce s-a racit putin se scoate pe platou,se pudreaza cu zahar pudra,se taie si se serveste
Sfat:
Pentru cine doreste sa pregateasca aceasta reteta,foarte important e ca sa nu se schimbe sau inlocuiasca nimic pentru ca nu va iesi
Este foarte important ca sa se foloseasca ciocolata amaruie si aceeasi cantitate de zahar nu mai putin si mixat energic
Sa va fie de folos!

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme