Pui cu paste si sos de rosii

Imi amintesc,cat de des faceam astfel de reteta cu ani in urma,cred ca aproape saptamanal si acum chiar mi-era pofta!
AVEM NEVOIE DE
1pulpa de pui dezosata
200g paste
1cana suc de rosii
sare
piper
1ceapa
2catei de usturoi
3linguri ulei
1frunza de dafin
CUM SE PROCEDEAZA
In cratita cu ulei pe foc se caleste ceapa taiata marunt,dupa ce s-a inmuiat se adauga carnea cubulete iar dupa ce s-a albit,se adauga 1cana cu apa si se lasa la fiert incet
Dupa ce a scazut si carnea este fiarta,se adauga sucul de rosii,sare,piper,dafin,usturoiul zdrobit si se mai lasa 5min la fiert iar la final se amesteca cu pastele fierte separat,se amesteca se potriveste de gust si se opreste focul
Se serveste cu patrunjel deasupra
Pofta buna!


  
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme