Paste cu sos cremos de ciuperci shimeji

Mmmm ce mult imi plac ciupercutele astea numite si ciuperci de fag,pentru ca acolo se gasesc,pe trunchiul fagului.
Ele au un gust amarui doar daca sunt consumate crude dar gatite sunt putin crocante si un gust usor de alune,super gust!
AVEM NEVOIE DE
250g paste farfale cu ciuperci
250g ciuperci shimeji brune
1lingurita unt
3linguri ulei de masline
1ceapa mica
2catei de usturoi
50ml vin alb
150ml smantana lichida
busuioc
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA
In vasul pe foc se pune untul si ulei,se adauga ceapa taiata marunt si usturoi iar dupa ce s-au inmuiat,se adauga ciupercile cu baza usor lemnoasa taiata,si trecute sub jet de apa rece,se amesteca totul bine
Dupa ce a scazut apa,se adauga vinul si se lasa focul mic 10min apoi se adauga smantana,sare,piper,busuioc uscat sau verde,se amesteca,se potriveste gustul apoi se adauga pastele fierte separat
Dupa omogenizare se serveste imediat!
Pofta buna!


 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme