Bors cu legume si ciuperci

 Ce este mai gustos,mai hranitor si mai sanatos decat acest bors cu legume??mai ales vara racoritor cu ceapa verde,mmmm deliciu!!


AVEM NEVOIE DE

1ceapa
1morcov
1buc telina Apio
150g ciuperci Shimeji
500g rosii
150ml ulei
1dovlecel
1ardei kapia
250g fasole pastai
1leg.patrunjel
1leg.leustean
1lingura orez
1l bors
1crenguta de cimbru
12oua de prepelita
500g cartofi
 
CUM SE PROCEDEAZA
In oala cu ulei se pune ceapa,ardeiul,telina taiate marunt,apoi morcovul ras si dovlecelul la fel,se amesteca totul bine pe foc mic,se adauga apoi ciupercile cu partea lemnoasa de la codite si spalate,pastaile curatate si rupte daca e cazul se amesteca totul bine pe foc 10min
Se adauga apoi cartofii curatati si taiati cubulete,rosiile de asemenea cubulete sau pasate,se amesteca si se lasa pe foc 5min dupa care se adauga 2lde apa si 1lingura rasa cu sare si se lasa la fiert incet cu capac

 

 

Dupa ce totul este fiert,se adauga orezul,verdeata taiata,borsul fiert separat,se completeaza cu apa dupa gust,crenguta de cimbru iar dupa 2-3min de fiert se adauga ouale unul cate unul,sparte separat intr-un bol
Se potriveste de gust apoi se opreste focul si fiecare serveste dupa preferinte,mie-mi place fierbinte,de altfel ca toate mancarurile


Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme