Ciulama cu pulpe de rata

 De cate ori fac ciulama imi aminteste de copilarie,aceasta mancare fiind preferata mea alaturi de pilaf!


AVEM NEVOIE DE
2pulpe de rata
5-6linguri ulei
200ml smantana lichida
2linguri smantana fermentata
2linguri rase cu faina
1ceapa
sare
 
CUM SE PROCEDEAZA
Pulpele taiate in doua,spalate,uscate,se rumenesc in ulei se adauga ceapa taiata marunt,se amesteca iar dupa 2-3min se adauga 400ml apa calda si putina sare apoi se lasa la fiert

 In acest timp,intr-un castron se amesteca cele doua smantani cu faina,daca vi se pare putin groasa se mai adauga putin lapte,dupa omogenizare se amesteca cu putina zeama din cratita,pentru ca atunci cand este rasturnata sa nu se taie
Daca a scazut apa si carnea este fiarta,se adauga usor amestecand continuu smantana,se potriveste de gust iar dupa ce s-a ingrosat putin se opreste focul si se serveste

 Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme