Lipii umplute

 Mi-a venit intr-o zi pofta sa fac ceva mai altfel decat de obicei si cum mie-mi place shaorma(nu sunt ipocrita),m-am gandit sa fac ceva asemanator


AVEM NEVOIE DE
1pachet libii libaneze
200g piept de pui
1ceapa mica
1/2varza rosie
frunze de salata
3cartofi
20ml ulei
1ardei kapia
1lingurita rasa cu sare
1lingurita rasa cu piper
1lingura boia dulce
1lingurita garam masala
1lingura usturoi granule
sos Remoulade pentru servit
 
CUM SE PROCEDEAZA
Pieptul spalat,taiat cubulete,se pune intr-un bol si se adauga cate putin din amestecul de condimente,se amesteca bine toul apoi se lasa la frigider 1h
Se taie fideluta ceapa si varza,se pun intr-un bol si se freaza cu putina sare,se adauga 1lingura otet si se lasa deoparte
In tigaie se pun 2linguri ulei,se adauga pieptul,se amesteca iar cand incepe sa se rumeneasca se adauga ardeiul taiat suvite,se amesteca bine totul iar dupa 2-3min se opreste focul si se rastoarna intr-un bol

 
 


Se adauga in tigaie restul de ulei,se prajesc cartofii curatati si taiati bastonase iar dupa ce s-au rumenit se scot intr-un bol
Acum pe o lipie incalzita pe ambele parti intr-o tigaie,se pun cateva frunze de salata

 apoi 2-3linguri cu piept,deasupra cativa cartofi,apoi 2linguri cu salata de varza,deasupra sos,se ruleaza si se serveste imediat



Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme