Tagliatelle cu sos de ciuperci

 Iar ciuperci,da recunosc iar ciuperci pentru ca-mi plac mai ales in combinatie cu pastele!


AVEM NEVOIE DE

100g tagliatelle proaspete cu spanac
50g ciuperci Shimeji
100ml smantana lichida
2catei de usturoi
2linguri ulei de masline
20ml vin alb
sare
oregano uscat
busuioc
 
CUM SE PROCEDEAZA
In tigaia cu ulei se pune usturoiul intreg,se lasa pe foc amestecand pana-si elimina aroma,se adauga ciupercile cu partea lemnoasa de la codite taiata apoi spalate,se amesteca,dupa 1min se adauga vinul si se lasa pe foc pana scade
Se adauga apoi smantana,se potriveste de gust de sare,se adauga oregano,apoi pastele fierte si bine scurse si se servesc imediat

 


 


 Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme