Torta nuvola

 Este o reteta italiana foarte gustoasa si foarte pufoasa dupa cum este si numele!

AVEM NEVOIE DE
180g faina
180g amidon
4oua
200ml ulei
250ml lapte
200g zahar
1plic praf de copt
coaja rasa de la 2lamai
2linguri pudra de roscove
1lingura lapte
un praf de sare
esenta de vanilie
 
CUM SE PROCEDEAZA
Galbenusurile frecate bine cu esenta de vanilie,100g zahar,coaja de lamaie,ulei cate putin si lapte

 
 
Dupa omogenizare se amesteca usor cu albusurile batute spuma tare cu un praf de sare si restul de zahar,cu faina cernuta cu praful de copt si amidon

 La final se da deoparte cateva linguri din aluat si se amesteca cu pudra de roscove si 1lingura cu lapte
Se rastoarna in tava cu hartie de copt aluatul alb,deasupra aluatul cu roscove si se fac desene cu un bat de frigarui sau cu o furculita se trece prin tot aluatul si optional se pun deasupra cateva afine

 La cuptor va sta 35min la 180de grade

 



Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme