Snitele de conopida

 Nu-mi place conopida buchetele facuta pane,doar aceasta reteta o mananc cu placere dar nu stiti dece😅😅
Cand fac astfel de snitele,imi fac un sandvis veti vedea la final, si-l mananc cu placere!Am si eu pitici!!

AVEM NEVOIE DE
1conopida mica si indesata
3oua
3catei de usturoi
sare
piper
putin cimbru
1lingura faina
apa minerala la nevoie
ulei pentru prajit
CUM SE PROCEDEAZA
Conopida curatata daca e nevoie,cotorul taiat daca este prea mare se pune intr-o oala cu apa si sare care clocoteste si o lasi sa fiarba 5-6min  apoi o scoti
Cat timp se raceste,intr-un castron bati ouale,adaugi usturoiul pisat,sare,piper,cimbru,si faina.

 Compozitia trebuie sa fie putin mai groasa decat aluatul de clatite iar daca e prea groasa amesteci cu apa minerala
Conopida racita se taie in doua apoi fiecare jumatate se feliaza nu felii subtiri pentru ca se desfac

 Se trec apoi fiecare felie prin aluat apoi se pun in ulei incins iar dupa ce s-au rumenit pe ambele parti se scot pe hartie de bucatarie

 Se pot manca cu lamaie sau facut cate un sandvis cum am spus la inceput

 

Pe o felie de paine pun un snitel de conopida stropit cu zeama de lamaie,deasupra un sos gasit prin frigider,eu am avut sos de usturoi,apoi microplante, salata verde,rosii sau castraveti,acopar cu alta felie de paine si gata sandvisul
Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme