Iepure cu cartofi la cuptor

 Aveam un iepure la congelator si daca am avut o reteta noua,am incercat-o si ne-a placut!

AVEM NEVOIE DE
1iepure
sare
6cartofi
MARINADA:
2cepe
4catei de usturoi
1lingurita cimbru
sare
piper dupa gust
1lingura oregano uscat
50ml ulei de masline
250ml vin alb
250ml apa
salata verde
CUM SE PROCEDEAZA
Iepurele portionat,spalat,uscat se pune intr-un castron si se lasa deoparte
Separat se toaca marunt ceapa,usturoiul zdrobit si se pune peste carne apoi se adauga,sare,piper,oregano,cimbru,ulei de masline,vin si apa apoi se amesteca bine,se acopera vasul si se lasa la frigider pana a doua zi
Se rastoarna apoi tot continutul in tava peste cartofii curatati si taiati in sferturi,se acopera cu folie de aluminiu si la cuptor va sta 45min la 170de grade

 

 
Dupa acest timp se descopera si se mai lasa 30min sa se rumeneasca apoi se serveste cu salata verde

 Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme