Chec Baneasa

 Am gasit faina care creste singura,adica are praf de copt in ea si pe punga are doua retete,una de post si una de dulce
Am facut-o pe cea de dulce si a fost buna dar nu m-a dat pe spate ca sa zic asa sau poate mai trebuia imbunatatita cu ceva dar  eu am urmat intocmai ce scria in reteta

AVEM NEVOIE DE
2oua
1cana cu zahar
1/2cana cu lapte
1/2cana cu ulei
2cani cu faina nu prea pline
coaja rasa de lamaie
1lingura cacao
CUM SE PROCEDEAZA
Se mixeaza bine ouale cu zahar iar dupa ce a rezultat o crema spumoasa,se adauga uleiul lapte  se mixeaza in continuare iar la final coaja rasa de lamaie

 

Se rastoarna trei sferturi de aluat in tava cu hartie de copt,restul se amesteca cu cacao si o lingura cu lapte si se toarna deasupra,se presara nuca taiata si la cuptor va sta 30-40min la 180de grade




Dupa ce s-a racit putin,se scoate pe platou,se pudraza cu zahar si se taie


Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme