Mic dejun cu ton

 Am vazut aceasta reteta pe blogul lui BUCATAR MANIAC ,mi s-a parut tare bun si cum am cateva conserve cu ton de la copii,m-am apucat de treaba si intradevar,tare bun a fost

AVEM NEVOIE DE
2chifle
1cutie ton in suc propriu sau ulei
1avocado
ridichi
ceapa verde
zeama de lamaie
sare
germeni de ceapa rosie
sos de usturoi,optional

 

CUM SE PROCEDEAZA
Se taie chiflele pe jumatate,tonul se scurge de ulei,se feliaza pulpa de avocado,se pune intr-un bol si se stropeste cu zeama de lamaie sa nu oxideze,ridichile curatate,spalate,se feliaza rondele, si ceapa verde doar frunzele,taiate marunt
Acum,jumatatile de chifla se incalzesc pe grill cateva secunde,pe jumatatea de jos se pun felii de avocado apoi rondele de ridichi cu un praf de sare,urmeaza bucati de ton,ceapa,sos cine doreste,germeni,se acopera cu a doua jumatate apoi se serveste

 



Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme