Prajitura cu crema de fistic

 Doamne cat de buna este prajitura asta,tot ce este cu fistic este demential.Am facut o comanda pe sit-ul celor de la Fistic Boutique si foarte incantata am fost
Prajitura se aseamana cu cheesecak-ul dar eram atat de nerabdatoare incat nu am stat sa ma gandesc

AVEM NEVOIE DE
12 piscoturi 
100ml lapte
250g Mascarpone
200ml frisca lichida
1lingurita gelatina
20ml apa
4linguri crema de fistic
2linguri fistic taiat pentru ornat
caramele de fistic tot pentru ornat
CUM SE PROCEDEAZA
Se capitoneaza o forma cu pereti detasabili 22cm,cu folie alimentara,lasand sa cada peste laturile tavii iar in interior se pun piscoturile inmuiate in lapte acoperind toate golurile si se lasa deoparte
In castron se bate frisca,se amesteca cu branza si crema de fistic,gelatina hidratata in apa rece apoi topita pe bain-marie iar dupa omogenizare se rastoarna peste piscoturi,se niveleaza,apoi se acopera cu folia de pe margini si la frigider pana a doua zi

 


Se scoate din forma ajutandu-ne de folie si se pune pe platou,se elimina folia cu atentie apoi se orneaza deasupra pe margini cu fistic taiat,caramele de fistic iar in mijloc cu capsune sau alte fructe colorate


Aici avem crema de fistic si caramele de fistic


Se taie si se serveste

Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme