Tagliatelle verzi cu creveti

 O data pe luna,imi permit si eu un asemenea rasfat pentru ca-mi plac foarte mult dar nu ma bag la retete sofisticate pentru ca retetele simple sunt cele mai gustoase!

AVEM NEVOIE DE
250g tagliatelle verzi
100g creveti prefierti
2linguri ulei
2catei de usturoi
1rosie
2linguri vin alb
busuioc
un praf de sare

 CUM SE PROCEDEAZA
In tigaia cu ulei se caleste usturoiul intreg pana-si elibereaza aroma fara sa se arda,se adauga rosia felii,se amesteca iar dupa 3-4min vinul
Dupa ce si-a eliberat alcoolulse adauga crevetii si se lasa 3min sa scada sosul
Se adauga busuiocul verde sau uscat,un praf de sare apoi pastele fierte si scurse
Se servesc imediat,pofta buna!

 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme