Castraveti la otet
Ingrediente:5kg de castraveti,2l de otet,2l de apa,1kg de zahar,4linguri sare,morcov,ceapa,floare de marar
Intr-un vas mai mare punem otetul,apa,zahar,sare pe foc iar cand clocoteste adaugam castravetii spalati si-i tinem 1-2min,doar cat isi schimba culoarea;scoatem castravetii intr-un vas iar dupa ce s-au racit ii asezam in borcane cu morcov,ceapa rondele si floare de marar;umplem borcanele cu otetul de la fiert,infiletam capacele si le depozitam la camara.In situatia in care nu v-a ajuns otetul,mai fierbeti cu aceleasi ingrediente si completati.
Ce borcane frumoase cu castraveciori! Bravo. Esti o super gospodina!
RăspundețiȘtergereMie imi plac fooooarte mult."Fur" un borcan!
RăspundețiȘtergerePup cu drag!
Ce frumos vor arata in camara! Pup!
RăspundețiȘtergereMmmmm, ce buni sunt! Mai ales la iarna :)
RăspundețiȘtergerefoarte bine arata si cu siguranta sunt tare buni.
RăspundețiȘtergerepup si seara frumoasa sa ai!
Am desfacut un borcan si sunt tare incantata de rezultat;te pup Vio si multumesc de reteta!!
RăspundețiȘtergere