Castraveti la otet

Anul asta am schimbat reteta de castraveti,nu prea sunt pe gustul meu dar am incercat si "alta mancare,nu numai fasole,fasole!!!!"Reteta am luat-o de la Violeta Postolache galateanca mea dar cand am vazut cat zahar are,am ramas putin neincrezatoare,pentru ca noi nu mancam conservele prea dulci;voi incerca un borcan peste ceva timp si va dau de stire!!!
Ingrediente:5kg de castraveti,2l de otet,2l de apa,1kg de zahar,4linguri sare,morcov,ceapa,floare de marar
Intr-un vas mai mare punem otetul,apa,zahar,sare pe foc iar cand clocoteste adaugam castravetii spalati si-i tinem 1-2min,doar cat isi schimba culoarea;scoatem castravetii intr-un vas iar dupa ce s-au racit ii asezam in borcane cu morcov,ceapa rondele si floare de marar;umplem borcanele cu otetul de la fiert,infiletam capacele si le depozitam la camara.In situatia in care nu v-a ajuns otetul,mai fierbeti cu aceleasi ingrediente si completati.

6 comentarii:

  1. Ce borcane frumoase cu castraveciori! Bravo. Esti o super gospodina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi plac fooooarte mult."Fur" un borcan!
    Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos vor arata in camara! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mmmmm, ce buni sunt! Mai ales la iarna :)

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte bine arata si cu siguranta sunt tare buni.
    pup si seara frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am desfacut un borcan si sunt tare incantata de rezultat;te pup Vio si multumesc de reteta!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme