Negresa cu unt de arahide

 Aceasta negresa dar in special untul de arahide,este preferata nepoatei mele,cand au venit in vacanta,am facut-o odata si nici nu se termina ca trebuia s-o mai repet;intradevar are un gust deosebit de bun!


AVEM NEVOIE DE
200g unt
200g ciocolata neagra
100g ciocolata cu lapte
200g zahar
6oua
150g faina
3linguri unt de arahide
esenta de vanilie
CUM SE PROCEDEAZA
Intr-un bol pe bain marie,topesti untul impreuna cu ambele ciocolate rupte iar la final amesteci energic cu un tel

 
 
Separat,mixezi bine ouale cu un praf de sare,zahar si vanilie,dupa ce ai obtinut o compozitie cremoasa,adaugi ciocolata topita si racita apoi faina cernuta si amesteci usor
Dupa omogenizare,rastorni in tava cu hartie de copt25x35cm,deasupra pui alune taiate si din loc in loc bucatele de unt de arahide

 


La cuptor va sta25-30min la 180de grade iar dupa ce s-a racit putin,portionezi,pudrezi cu zahar si pofta buna!



Sa va fie de folos!
Sursa de inspiratie Madi Marin,multumesc!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme